Kávékapszulák

CAFFÈ KAPSZULÁINK – OPTIMÁLIS KISZÁMÍTHATÓSÁG

 

A Segafredo kapszulakínálatunk különösen alkalmas konferenciaközpontokhoz, szállodai szobákhoz, lakosztályokhoz vagy wellness részlegekhez.

Segafredo Coffee System

A Segafredo Coffee System egy helytakarékos, divatos kávékapszulás megoldás irodák, szállodák (lakosztályok, wellness és szeminárium-helyszínek), butikok és akár privát háztartások számára. A nagyobb „New SZ” vagy a kisebb „Espresso 1”, valamint a professzionális „WE2” gép igény szerint választható. A Segafredo Coffee System segítségével minden ínyenc elkészítheti a kiváló Espresso-t vagy Caffè Lungo-t vastag, mogyoróbarna cremával: Egyszerűen csak válasszon a 6 különböző Segafredo kapszula közül, helyezze a gépbe, nyomja meg a gombot és az il vero espresso italiano már el is készült.

Speciális portafilter segítségével a Segafredo Coffee System kávékapszulái a La San Marco professzionális Espresso-gépeiben is használhatók!

 

TOVÁBB

ÖKOLÓGIAILAG LEBOMLÓ NESPRESSO®* KOMPATIBILIS KAPSZULÁK

Bővítettük kínálatunkat ökológiailag lebomló Nespresso®* kompatibilis kapszulákkal, mert a környezettudatosság minden ember számára egyre fontosabb!

„Élvezze tiszta lelkiismerettel” mottójához hűen, a Caffè szerelmesei már Nespresso*-kapszulás gépeikkel is elkészíthetik a fenntartható kávéspecialitásokat otthonukban.

A kapszulák négyféle, különböző ízvilágú változatban elérhetőek.

Védőgázos csomagolásuknak hála, a kávé, kompozíciójának finom ízét és intenzív aromáját a lehető leghosszabb ideig megőrzi.

*A márkajelzés harmadik fél tulajdona, függetlenül a Segafredo Zanetti S.p.A. – Massimo Zanetti Beverage S.p.A. Group-tól.

 

TOVÁBB

LEGFRISSEBB HÍREK