Szemes kávé

Storia

A Segafredo STORIA bemutatja azokat az embereket és helyszíneket, akik/amik részt vettek ezen prémium kávé születésében és fejlesztésében. A blockchain technológiával a kávészemek útja átlátható és nyomon követhető a csomagon található QR-kód segítségével. A hondurasi – 51 kávégazdától származó – 100%-ban Arabica kávészemek alkotta keverék kiegyensúlyozott íze gyümölcsös jegyekkel és kellemes savassággal párosul.

A termék büszkén viseli a BIO és a Rainforest Alliance pecséteket, amelyek garantálják a környezetbarát és fenntartható minőséget.

 

TOVÁBB
Selezione Espresso

Selezione Espresso

Egy elegáns, erőteljes Espresso, amely különleges cuvée karakterét a kiváló brazil felföldi kávészemeknek köszönheti. Lágy aroma, krémesen finom íz, csábító, világosbarna crema – ettől olyan ellenállhatatlan.

 

TOVÁBB

Selezione Arabica

A Selezione Arabica könnyed aromájával, intenzív testességével és bársonyos cremájával csábít. A gyümölcsös, virágos aroma a kakaós ízjeggyel megfűszerezve egy diós ízhatást eredményez. A kiváló ízélményt Közép-és Dél-Amerika legjobb termőterületeiről származó, 100%-ban Arabica kávészemek garantálják.

 

TOVÁBB
Selezione Crema

Selezione Crema

Nagyszerű íz, csábítóan bársonyos cremával. A lágy aromájú keveréknek és a különleges pörkölésnek köszönhetően a Selezione Crema megfelelő választás mindenfajta kávéspecialitás elkészítéséhez.

Különösen az espresso, a cappuccino és a café creme szerelmesei kedvére való az olaszos hangulatot idéző és tökéletes cremával rendelkező kávé.  Selezione Crema – egy kávé minden alkalomhoz.

 

TOVÁBB

Selezione Organica

„Élvezze tiszta lelkiismerettel” – a világ legjobb termőterületeiről származó, organikusan termesztett Arabica és Robusta fajták kiváló keverékét az eredeti velencei pörkölés biztosítja a csábító és intenzív ízélményt. Olasz Caffè-élmény, egyedülálló csokoládés ízzel és csábítóan bársonyos cremával.

A Selezione Organica elnyerte az EU ökológiai (BIO) címkéjét és a Rainforest Alliance pecsétjét egyaránt.

 

TOVÁBB
Passione Espresso

Passione Espresso

Prendiamo un caffè? A Passione Espresso a tiszta itáliai életszemléletet csempészi a csészébe. Erőteljes és intenzív. Szenvedélyes ízzel, az étcsokoládé és a dió kellemes árnyalataival. Kiváló Arabica és Robusta szemek találkozása, az elkötelezett kávéélmény érdekében, eredeti velencei pörköléssel.

 

TOVÁBB
Passione Crema

Passione Crema

Italia, ti voglio bene. A Passione Crema kiváló minőségű Arabica és Robusta szemek elegáns összetétele, tele olasz eleganciával. Bársonyos és aromás. Sűrű cremával, lágy kakaó-, mogyoró- és téli fűszerekkel a lélekkel teli kávéélményért. Il caffè cremoso con la passione di Segafredo.

 

TOVÁBB
Passione Lungo

Passione Lungo

La vita è bella. A Passione Lungo magában hordozza a mindennapi élet harmonikus árnyalatait. Könnyen emészthető ízvilág. Arabica és Robusta szemek lágy keveréke. Gyümölcsös és virágos, akár egy olasz nyári nap. Alacsony keserűanyag tartalom és enyhén malátás íz a gyengéd kávézás élményéhez. Il caffè lungo con la passione di Segafredo.

 

TOVÁBB

Intermezzo

Kompromisszumot nem ismerően markáns, tüzes aromájával garantálja az olaszos temperamentumot.

 

TOVÁBB

Espresso Casa

A tökéletes otthoni Espresso élvezet. A legjobb Arabica és Robusta szemek válogatott keveréke az Espresso Casa számára elegáns, tartalmas zamatot kölcsönöz.

Enyhe csokoládés jegyeivel és a cremájával fellelkesíti az ínyenceket. Egy Caffè, mintha frissen az olasz Espresso Bar-ból érkezne.

 

TOVÁBB

LEGFRISSEBB HÍREK