Egyéb italok

NEM CSAK CAFFÈ

 

Ajánlatunk nem áll meg a tökéletes Espresso-nál. Forró csokoládé és tea egészíti ki professzionális termékportfóliónkat.

Crema Caffè

Krémes fagylaltkülönlegesség, egyedülálló ízvilággal!

A Crema Caffè alkalmas lehet finom desszertként a vacsora után, frissítőként az étkezések között vagy az esti Espresso kiegészítéseként. Kávéból és UHT tejből készült innovatív termék, ideális kávézókban és éttermekben való felhasználásra.

Elkészítése nagyon egyszerű: Öntse a csomag tartalmát a granita-gépbe, kapcsolja be, majd 45 percet követően már élvezheti és tálalhatja is.

 

Crema Caffè az alábbi kiszerelésben elérhető:

1 literes csomagolás

BRODIES JEGES TEA

A csodálatos üdítő

A gyümölcsös, aromás barack- vagy citrom íz kifinomult édességgel párosítva az, ami a Brodies jeges teát olyan különlegesé teszi.

 

Az alkoholmentes szomjoltó az alábbi kiszerelésben elérhető:

24 x 330 ml doboz / tálca

 

Brodies Tea

A teázás hagyománya Skóciából

 

A britek világszerte ismertek tea-szeretetükről. A Brodies szenvedéllyel készít teákat a legmagasabb minőségben már több mint 150 éve. Különleges teafajtáikhoz a világ különböző termőterületeiről származó és elérhető legjobb tealeveleket használják fel. Kóstolja meg a Segafredo prémium teáját.

 

TOVÁBB

Hot Ciok

Cioccolata Calda, mint a bella Italia-ban

A Segafredo Hot Ciok intenzív csokoládé ízzel és hihetetlen krémességgel győzi meg.

 

Segafredo Hot Ciok az alábbi kiszerelésben elérhető:

1000 grammos csomag

Karton / 4 x 25 – egyenként csomagolva, 25 grammos tasakokban

Hot Ciok Instantaneo

Különleges csokoládé, kevesebb kalóriával

A Hot Ciok Instantaneo kakaópor vízben is feloldható. Lehetőséget ad kiváló minőségű kakaó ital elkészítésére, jelentősen csökkentett kalória- és zsírtartalommal. Kiváló oldódásának köszönhetően nagyon homogén italt kapunk és ennek eredményeként: a csészébe kerülő mennyei íz magáért beszél. Ideális azon ínyencek számára, akik figyelnek a kalóriákra, de mégsem szeretnének lemaradni valami édesről.

 

Segafredo Hot Ciok Instantaneo az alábbi kiszerelésben elérhető:

1000 grammos csomag

LEGFRISSEBB HÍREK