CAFFÈ ÉS KÖVETKEZMÉNYEI

A FRANCHISE ÖTLET SIKERE

AHOGY MINDEN ELKEZDŐDÖTT

Segafredo Zanetti Hungária Kft. a Segafredo Zanetti SA külföldi leányvállalataként alakult 1993-ban. Kezdetben az olasz Espresso gondolata nem nyerte meg a magyarok lelkesedését. Az emberek ugyan olaszországi nyaralásaik során Espresso-t és a Cappuccino-t fogyasztottak, de amint hazaértek, eleinte mellőzték az olasz kávékülönlegességeket.

Az első Segafredo Zanetti Espresso Bar – franchise formában 1993-ban Sopronban azért nyílt, hogy az igazi olasz Espresso életérzését elhozza Magyarországra.
Ezt a sikeres koncepciót azóta több mint 500 alkalommal valósították meg világszerte.

————

Egy franchise szerződés képezi a megjelenés és a kínálat általános irányelveit, amely a Segafredo Zanetti Espresso alapötletéből kiindulva, együtt kínálja a tökéletes kávéélményt és az olasz életérzést.

A Segafredo Zanetti Espresso sikerének mértékadó tényezője az üzletek abszolút összehasonlíthatósága, mivel csak akkor jön létre a hűség és a márkához való kötődés, ha a vendég elvárásai megegyeznek a megvalósulással.

A szíve Olaszországért is dobog?

Franchise partnereink a „vero espresso italiano” nagykövetei – szívük Olaszországért dobog, az olasz életmódért, a kávéfogyasztásért és az emberekkel való közös munkáért. Egy Segafredo Zanetti Espresso Bar nem csupán betűi alapján ismerhető fel – sokkal inkább a modern design elemek, az eredeti belsőépítészeti megoldások és színsémájának egyedülálló keveréke biztosítja a globális elismerést.

Ha érdekelné a globális „Segafredo Caffe” franchise koncepció, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért!

LEGFRISSEBB HÍREK