MZB Group

NAPONTA 50 MILLIÓ ELFOGYASZTOTT CSÉSZE

A Segafredo 1973-ban alakult Olaszországban

Massimo Zanetti 1973-ban rakta le a mára világszerte ismert Segafredo Zanetti vállalat alapjait egy kis bolognai pörkölőüzem megvásárlásával. Kezdetben az üzleti tevékenység Olaszországra korlátozódott, ahol a vállalat nagyon hamar piacvezetővé emelkedett a vendéglátás területén. A bővülés folyamán az üzleti tevékenység kiterjedt mind a kisfogyasztókra, mind a nagykereskedelemre, hogy ennek folytán meghódítsa a nemzetközi piacokat.

Az MZB Csoport része

Ma a Segafredo Zanetti a Massimo Zanetti Beverage Group tagja. A trevisioi székhellyel rendelkező MZB Group számos olyan világhírű márkát tartalmaz, mint a Brodies, a Kauai Coffee vagy a TikTak. A „La San Marco” Espresso-gép-gyártó szintén részét képezi az MZB Group-nak, csakúgy, mint a Segafredo Zanetti Coffee System – a kávékapszulák és -párnák (valamint a hozzájuk tartozó gépek) gyártója.

Számok és dátumok

A Segafredo Zanetti-nek 3200 alkalmazottal rendelkezik nemzetközileg és a világ 110 országában van jelen. 36 országban több mint 50 fióktelep működik, továbbá világszerte mintegy 450 Franchise Bar üzemel. Cégünk több mint 100 000 vendéglátó- és szállodaipari partnerével, valamint a naponta több mint 50 millió elfogyasztott csészével cégünk kiáll a valódi olasz kávézás élménye mellett.

LEGFRISSEBB HÍREK