KARRIER

SEGAFREDO FAMIGLIA

A Segafredo Zanetti Olaszország varázsát rejti magában. Egy kellemes korty után úgy érzi: un poco italiano. Olaszországból indulva, filozófiánk már több mint 100 országot meghódított a világon.

A közép-európai terjeszkedést Ausztriával kezdve, kirendeltségeket hoztak létre Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Szlovéniában és Horvátországban. A közép-európai piacokat továbbra is Ausztriából koordinálják és ellenőrzik.

Alkalmazottaink sok örömmel, szenvedéllyel és elkötelezettséggel dolgoznak vállalati filozófiánk, a „Servizio e qualità” – a legmagasabb színvonalú szolgáltatás mellett. Ennek alapját három alapvető érték képezi az egymással és ügyfeleinkkel való kapcsolataink során:

  • Nyitottság
  • Őszinteség
  • Tisztelet

A csapatmunka a Segafredo Zanetti kiemelt prioritása. Alkalmazottaink legfőképp az egymással való nyílt és őszinte együttműködést értékelik. Számunkra a tisztes interakció és az objektív párbeszéd a sikeres együttműködés alapja, minden szinten.

Felelős munkáltatóként nagy jelentőséget tulajdonítunk az egészséges munka és magánélet egyensúlyának, mivel munkatársaink elégedettsége, továbbá a hosszú -és mindenekelőtt egészséges- összetartozás fontos a számunkra. Család és a munka összehangolását rugalmas munkaidővel, home office-szal és más családbarát intézkedésekkel támogatjuk.

„Célul tűztük ki magunk elé alkalmazottaink fejlődését, kihívások elé állítását és mindenkori támogatását. Egy egészséges és boldog csapat a sikeres vállalat sarokköve, mert ezáltal mindegyikük aktívan hozzájárul a sikertörténethez ”- mondja Wolfgang Reichl, a Segafredo Zanetti CEE vezérigazgatója.


Legyen része a Segafredo Famiglia-nak!

Nálunk a következőkre számíthat:

  • világszinten ismert munkáltató és márka
  • biztos munkahely
  • felelősségi kör, mozgástér
  • rengeteg személyes és szakmai fejlődési lehetőség
  • alkalmazottbarát munkakörnyezet, nagyszerű előnyökkel …

Természetesen Olaszország és a Caffè-különlegességek iránti szeretet kellőképp fontos!


Írja meg velünk együtt a Segafredo sikertörténetét!

Ha érdeklődne nyitott pozíciókról*, vagy egyszerűen meg akar győzni minket magáról,
várjuk (angol vagy német nyelvű) jelentkezését a prokobg@segafredo.hu email címen!

* Jelenlegi nincs nyitott pozíciónk

 

 

 

LEGFRISSEBB HÍREK