Őrölt kávé

Storia

A Segafredo STORIA bemutatja azokat az embereket és helyszíneket, akik/amik részt vettek ezen prémium kávé születésében és fejlesztésében. A blockchain technológiával a kávészemek útja átlátható és nyomon követhető a csomagon található QR-kód segítségével. A hondurasi – 51 kávégazdától származó – 100%-ban Arabica kávészemek alkotta keverék kiegyensúlyozott íze gyümölcsös jegyekkel és kellemes savassággal párosul.

 

TOVÁBB

Espresso Classico

Kezdetben volt az il vero espresso italiano. Vele kezdődött az olasz Espresso-kultúra diadalmenete Európában. Erőteljes, nemes szerkezete, élénk zamata és egyedülálló, jellegzetes íze lelkesedéssel fogja eltölteni.

 

TOVÁBB

Selezione Crema

Nagyszerű íz, csábítóan bársonyos cremával. A lágy aromájú keveréknek és a különleges pörkölésnek köszönhetően a Selezione Crema megfelelő választás mindenfajta kávéspecialitás elkészítéséhez.

Különösen az espresso, a cappuccino és a café creme szerelmesei kedvére való az olaszos hangulatot idéző és tökéletes cremával rendelkező kávé.  Selezione Crema – egy kávé minden alkalomhoz.

 

TOVÁBB

Espresso Casa

A tökéletes otthoni Espresso élvezet. A legjobb Arabica és Robusta szemek válogatott keveréke az Espresso Casa számára elegáns, tartalmas zamatot kölcsönöz.

Enyhe csokoládés jegyeivel és a cremájával fellelkesíti az ínyenceket. Egy Caffè, mintha frissen az olasz Espresso Bar-ból érkezne.

 

TOVÁBB

Intermezzo

Kompromisszumot nem ismerően erős, aromával teli, tüzes világú és bársonyos crema jellemzi. Olaszos temperamentum önmagában.

 

TOVÁBB

Espresso Moka

Tipikus olasz Espresso ízvilág, amely tökéletes választás a kotyogós rajongóinak. Erős aromája és intenzív íze ideálissá teszi a nehéz reggelek leküzdésére.

 

TOVÁBB

Emozioni

Egy kiváló, 100%-ban Arabica kávészemek alkotta keverék, tipikus, Arabicára jellemző ízjegyekkel, valamint ellenállhatatlan, rejtélyes aromával. Egy Espresso, amelytől a kiegyensúlyozott, finom és gyengéd kávékompozíciók kedvelői el lesznek ragadtatva.

 

TOVÁBB

LEGFRISSEBB HÍREK