Fenntartható termékek

TISZTA ÉLVEZET – FAIR BUSINESS

 

Szívügyünk a fenntarthatóság

Massimo Zanetti – a Massimo Zanetti Beverage Group (MZBG) elnöke – számára a „cselekedet” szó kettős jelentéssel bír. Az üzleti tevékenység mellett valaminek megváltoztatását, elindítását jelenti.

Az elnök részéről ezek nem csupán üres szavak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ezen elvet követve a Segafredo Zanetti vállalta, hogy a tisztességes (fair), etikus, emberséges, környezetbarát és őszinte kereskedést képviseli.

Massimo Zanetti mindig is elkötelezett volt tettei iránt és cselekedeteit a magasabb szintű felelőségvállalás jellemzi, nem pedig a rövidtávú profitmaximalizálás.

Organic

A Segafredo Organic Bio-Caffè a legmagasabb minőségű Arabica és Robusta kávészemekből lett összeállítva. A kávészemeket olyan különböző országok bio-ültetvényein termesztik és szüretelik, mint Mexikó, Peru, Uganda és Tanzánia. A gazdag aromáját a Robusta szemeknek és az intenzív pörkölésének köszönheti.

A Segafredo Organic elnyerte az EU ökológiai logóját és a Rainforest Alliance pecsétjét – „Élvezze tiszta lelkiismerettel”

 

TOVÁBB

Climate

Ez az exkluzív -kifejezetten a vendéglátóipar számára dedikált-, 100%-ban Arabica kávé kizárólag a legjobb kávészemek gondos összeállításából készült, pörkölését követően frissen csomagolva, fenntartva ezzel telt aromáját.

Kiegyensúlyozott keverék, közepes pörkölésének hála pedig a Climate ideális bármely Caffè-különlegesség elkészítéséhez. Ízében csokoládé, diófélék és a karamell finom aromáit tapasztalhatja.

A Rainforest Alliance tanúsítványa elősegíti a környezet védelmét és a fenntartható megélhetést.

 

TOVÁBB
Alleanza

Alleanza

A fenntartható kávézás élménye

A Segafredo Alleanza kizárólag a Rainforest Alliance, a Nemzetközi Esőerdő Szövetség tagjaként nyilvántartott és hitelesített farmok által termesztett kávét tartalmaz. Csak válogatott, kiváló minőségű 100% Arabica kávészemek alkotják. Ezt a magas kategóriás nyerskávé fajtát, olasz receptúra alapján pörkölik a Segafredo tapasztalt pörkölőmesterei.

Tipikusan HoReCa területre kifejlesztett kávé, mely kiválóan alkalmas bármely típusú Espresso-gépen valamennyi kávéspecialitás elkészítésére. Aromájával és ízével a legigényesebb kávékedvelőket is lenyűgözi.

 

TOVÁBB

TikTak Bio Organica Dark Roast

Bio és Fairtrade

A legjobb minőségű arabica- és robusta kávébabok keveréke. A kávébabokat különböző országokban úgy, mint Mexico, Peru és Tanzánia területén bio módon termesztik és szüretelik. Az Organica Dark Roast finom ízét és gazdag aromáját a Robusta szemeknek, valamint a hosszabb és intenzívebb pörkölésnek köszönheti.

  • Garantáltan fairtrade kávé, bio-minősítéssel
  • Támogatja a fejlődő országok kávétermelőit
  • Megfelel a tisztességes kereskedelem nemzetközileg megállapított kritériumainak

 

TOVÁBB

ÖKOLÓGIAILAG LEBOMLÓ NESPRESSO®* KOMPATIBILIS KAPSZULÁK

Bővítettük kínálatunkat ökológiailag lebomló Nespresso®* kompatibilis kapszulákkal, mert a környezettudatosság minden ember számára egyre fontosabb!

„Élvezze tiszta lelkiismerettel” mottójához hűen, a Caffè szerelmesei már Nespresso*-kapszulás gépeikkel is elkészíthetik a fenntartható kávéspecialitásokat otthonukban.

A kapszulák négyféle, különböző ízvilágú változatban elérhetőek.

Védőgázos csomagolásuknak hála, a kávé, kompozíciójának finom ízét és intenzív aromáját a lehető leghosszabb ideig megőrzi.

*A márkajelzés harmadik fél tulajdona, függetlenül a Segafredo Zanetti S.p.A. – Massimo Zanetti Beverage S.p.A. Group-tól.

 

TOVÁBB

LEGFRISSEBB HÍREK