SEGAFREDO ESPRESSO BAR MAGYARORSZÁGON

A SEGAFREDO ZANETTI FRANCHISE KONCEPCIÓ FILOZÓFIÁJA

A Segafredo Zanetti tulajdonosának és alapítójának, Massimo Zanettinek a hitvallása, hogy a tökéletes olasz Espresso-t megismertesse a világgal. A Segafredo 5K tökéletes összjátéka elengedhetetlen egy csésze Caffè optimális sikeréhez, amely a világ minden pontján ugyanazt az élményt közvetíti.

Ezen magas minőségi szint garantálásához és ezáltal a márkakompetencia átélhetővé tételéhez „Segafredo Zanetti Espresso” név alatt franchise bárokat létesítünk partnereinkkel közösen világszerte, amelyeknek középpontjában a kávészemek tökéletes Espresso-élménnyé alakítása áll.

Benvenuto a Segafredo kávézójában Magyarországon!

A Segafredo Bar a legjobb olasz Caffè-különlegességek helyszíne. A „La dolce vita”-t nem csak a tökéletes Caffè élteti, hanem Olaszország minden gyönyöre. Kényeztesse magát az Espresso Bar-ban, egyedülálló olasz finomságokkal: borok, aperitifek, prosecco, spuntini, dolci, tramezzini és még sok minden más. Éppen úgy, mint a Caffè-nál, ugyanaz vonatkozik ide is: kizárólag a legjobb termékeket szolgálják fel. Várjuk szeretettel!

 

Segafredo Sopron

Selmeci u. 15-17. (Interspar)
Sopron
9400

Nyitvatartás
Hétfő:             07:00 – 19:00
Kedd:              07:00 – 19:00
Szerda:           07:00 – 19:00
Csütörtök:      07:00 – 19:00
Péntek:           07:00 – 19:00
Szombat:        07:00 – 19:00
Vasárnap:       ZÁRVA

LEGFRISSEBB HÍREK