Nyereményjáték részvételi feltételek

KÖZÖSSÉGI MÉDIA ÉS WEBOLDALAK

A Segafredo Zanetti Hungária Kft. nyereményjátéka a közösségi médiában, illetve a weboldalakon

A Segafredo Zanetti Hungária Kft. (a továbbiakban Segafredo) nyereményjátékok általános részvételi feltételei. A jelen részvételi feltételekben használt, személyekkel kapcsolatos minden kifejezés a nőnemű és hímnemű személyekre egyaránt vonatkozik.

A Segafredo Zanetti Hungária Kft. weboldalán, illetve a kampány-weboldalakon, a Segafredo és a franchise partnerei Facebook és Instagram csatornáin bonyolított nyereményjátékokon való részvétel előfeltétele az alábbi feltételek elfogadása. A nyereményjátékokon való részvétellel a résztvevő elfogadja az alábbi részvételi feltételeket.

 • A nyereményjátékot, illetve sorsolást a Segafredo szervezi, és az semmilyen módon nem kapcsolódik a Facebookhoz vagy az Instagramhoz, azt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja vagy támogatja, és a szervezésében sem vesz részt. A megadott információkat kizárólag a nyereményjáték kiértékelésére és a nyertesekkel való kapcsolatfelvételre használják, a nyertesek meghatározása és a Segafredo márkával kapcsolatos legfrissebb újdonságok céljából. A részvétel ingyenes és nem függ a termékek megvásárlásától. Az ezeken a nyereményjátékokon való részvételre és azok lebonyolítására az alábbi rendelkezések érvényesek.
 • A nyereményjátékok lebonyolítása különböző partnerek együttműködésével és támogatásával történik, akik nyereményjátékok létrehozásával és/vagy lebonyolításával foglalkoznak. Az értékelést és a sorsolást a nyereményjátékok szervezője, a Segafredo vállalja magára.
 • A nyereményjáték időtartama és a jelentkezési határidő az akció részeként külön megadásra kerül a weboldalon, a kampány céloldalán vagy a közösségi média csatornáin.
 • A résztvevő akkor vehet részt a nyereményjátékon, ha a Facebookon vagy az Instagramon található Segafredo nyereményjáték bejegyzés lájkolása vagy az ahhoz történő hozzászólás után, az adott nyereményjáték lebonyolításához szükséges személyes adatai megadásánál kijelenti, hogy kifejezetten elfogadja a jelen részvételi feltételeket és az adott nyereményjátéktól függően esetlegesen változó további nyilatkozatokat.
 • A nyereményjáték időtartama és a jelentkezési határidő az akció részeként külön megadásra kerül a weboldalon, a kampány céloldalán vagy a közösségi média csatornáin.
 • Minden résztvevő az 1. bekezdésnél említett kifejezett beleegyezését adva elfogadja a jelen általános részvételi feltételeket, valamint az egyes nyereményjátékokra vonatkozóan külön-külön meghatározott feltételeket és határidőket.
 • Fenntartjuk a jogot, hogy a részvételi feltételek megsértése esetén kizárjuk a résztvevőt a nyereményjátékból.
 • A nyereményjátékban való részvételre a 18. életévüket betöltő, és Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező személyek jogosultak. Egy személy csak egyszer vehet részt a nyereményjátékban.
 • A résztvevők kijelentik, hogy a hozzászólásuk vagy a nyereményjátékhoz kapcsolódóan beküldött anyagok tartalma nem sérti harmadik személyek jogait, különös tekintettel a szerzői és a személyiségi jogokra. Ha a részvételi jelentkezésnél beküldött anyagok elkészítésében vagy kidolgozásában más személyek is részt vettek, akkor nekik is hozzá kell járulniuk az ilyen anyagok átadásához és a nyereményjáték keretében történő későbbi közzétételéhez. Ugyanez érvényes akkor is, ha harmadik felek kizárólagos jogokat kaptak a beküldött anyagokra vonatkozóan. Amennyiben a beküldött képeken vagy fényképeken más embereket is fel lehet ismerni, akkor a beküldéshez és a későbbi közzétételhez meg kell szerezni a beleegyezésüket. Ezért a résztvevő felel, nem a nyereményjáték szervezője vagy annak partnere.
 • Fenntartjuk a jogot, hogy a nem megfelelő vagy sértő beküldött anyagokat kizárjuk a nyereményjátékból.
 • A nyereményjáték jellegétől függően a helyes választ tartalmazó hozzászólás nyer, több helyes beküldött megoldás esetén sorsolás dönt. Az összes többi lebonyolítási változatnál véletlenszám-generátor sorsolja ki a nyertest.
 • A nyerteseket név szerint legkésőbb egy héttel a nyereményjáték vége után kommentben értesítjük, a nyereményjáték poszt alatt vagy közvetlen üzenetben (magán üzenetben). A nyerteseket felkérjük arra, hogy jelentkezzenek nálunk Facebook/Instagram üzenetben és adják meg címüket, hogy átadhassuk a nyereményt.
 • Amennyiben tárgynyeremény esetén 7 napon belül nem történik meg a kapcsolatfelvétel, az adott nyeremény valaki másnak kerül odaítélésre.
 • A résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a beküldött anyagok visszavonásig felhasználhatók a Facebookon, az Instagramon vagy a weboldalon.
 • A résztvevők hozzájárulnak a személyes adataik (Facebook név, e-mail cím, vezeték- és keresztnév) gyűjtéséhez és elektronikus tárolásához.
 • A nyereményjáték lebonyolítása és a nyeremények kiválasztása a Segafredo, valamint mindenkori partnerei feladata.
 • A nyeremények kézbesítéséhez kapcsolódó szállítási feltételeket a Segafredo és partnerei határozzák meg.
 • Problémák felmerülése esetén fenntartjuk a jogot a nyereményjáték módosítására vagy befejezésére.
 • A nyereményjáték időtartamának letelte után a Segafredo megállapítja, hogy ki nyert/kik nyertek, és a szabályszerűen beküldött jelentkezések közül saját belátása szerint kiválasztja a nyerteseket. Résztvevőnként csak egyetlen nyereményre van lehetőség.
 • Nyeremény esetén a Segafredo írásban (a közösségi médiacsatorna útján, privát üzenetben vagy e-mailben is) értesíti a résztvevőt. A nyertes köteles a Segafredo értesítésének kézhezvételétől számított 7 napon belül jelezni, hogy igényt tart-e a nyereményre. A fenti határidő elmulasztása esetén a Segafredo jogosult új nyertest kiválasztani, vagy a nyereményt más módon kiadni. Az első kisorsolt nyertes Segafredóval vagy partnereivel szemben kártérítési igénnyel nem léphet fel. A nyeremény készpénzben történő kifizetése nem lehetséges. A nyereményjogosultság más személyekre nem ruházható át.
 • Peres eljárás indításának jogát kizárjuk.
 • _

 

A nyereményjáték szervezője:

Segafredo Zanetti Hungária Kft.

Stefánia út 101-103. Stefánia Park Irodaház
1143 Budapest, Magyarország

Telefon +36 1 473 3470
Email info@segafredo.hu

 

Adatvédelem

A nyereményjátékban való részvételhez regisztrálás szükséges. A regisztrációval szemben azonban nem áll fenn igényjogosultság. A nyereményjátékban való részvétellel a résztvevők kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Segafredo a nyereményjáték teljes időtartama alatt és ezen az időszakon túl is tárolja a nyereményjáték lebonyolításához szükséges adatokat. A résztvevők bármikor kérhetnek tájékoztatást a személyes adataik tárolásának terjedelméről, az adatok tárolásához adott hozzájárulásukat eredetiben aláírt vagy egyszerű szöveges formában (pl. e-mailben) tett nyilatkozatban bármikor visszavonhatják, és így a részvételről lemondhatnak.

 

Az adatvédelmi nyilatkozat itt található: https://www.segafredo.hu/adatvedelem/

Az impresszum itt található: https://www.segafredo.hu/impresszum/

LEGFRISSEBB HÍREK