Irodáknak

MUNKA ÉS ÉLMÉNY – SZÁMUNKRA NINCS ELLENTMONDÁS

 

Nem túl rövid az élet a rossz kávékhoz?

Szívesebben töltené értékes szüneteit egy „il vero espresso italiano”-val a kézben? Számos tanulmány kimutatta, hogy az alkalmazottak termelékenysége, a kellemes munkahelyi légkör és a kiváló kávéminőség együtt járnak.

Mi, a Segafredo Zanetti-nél, igazi olasz Espresso-t és ellenállhatatlan Cappuccino-t kínálunk tökéletes tejhabbal, amellyel Ön és alkalmazottai olyan pihentető pillanatokat élhetnek meg, mint egy rövid olaszországi nyaralás során.

 

Ajánlatunk az Ön részére:

 

Különböző fajták és különböző géptípusok – személyre szabott és pontosan kiszámítható megoldásokat kínálunk az Ön egyedi igényeinek megfelelően.

Kávékülönlegességeink legkényelmesebben az eredeti Segafredo csészékben érzik magukat. Kínálunk cukrot, tejszínt, kis „dolcikat”, de ezen felül még teát és forró csokoládét is.

35 éve személyesen, gyorsan és egyénileg gondoskodunk magyarországi ügyfeleinkről. 9 fős csapatunk ezen a területen mindig az Ön rendelkezésére áll.

Számos kávéspecialitásunk a salzburgi pörkölőüzemünkben készül – természetesen a szigorúan titkos, eredeti olasz recept szerint!

Mi kiállunk a teljes minőségellenőrzés folyamata mellett: termesztéstől kezdve, a zöld kávé kiválasztásán és a kiváló minőségű speciális pörkölődobos eljáráson át, egészen a csészébe kerülő tökéletes cremáig.

Értékesítési csapatunk kizárólag minősített baristákból áll. Professzionális szolgáltatást és hozzáértő tanácsadást garantálunk.

LEGFRISSEBB HÍREK