Irodáknak

KÁVÉ: MUNKA ÉS ÉLMÉNY – SZÁMUNKRA NINCS ELLENTMONDÁS

 

Nem túl rövid az élet egy rossz kávéhoz?

Nem szívesebben töltené értékes szüneteit egy „il vero espresso italiano”-val a kézben? Számos tanulmány kimutatta, hogy az alkalmazottak termelékenysége, a kellemes munkahelyi légkör és a kiváló kávéminőség együtt járnak.

Mi, a Segafredo Zanetti-nél, igazi olasz Espresso-t és ellenállhatatlan Cappuccino-t kínálunk tökéletes tejhabbal, amellyel Ön és alkalmazottai olyan pihentető pillanatokat élhetnek meg, mint egy rövid olaszországi nyaralás során.

 

Ajánlatunk az Ön részére:

Egyedi ajánlat

Különböző fajták és különböző géptípusok – személyre szabott és pontosan kiszámítható megoldásokat kínálunk az Ön egyedi igényeinek megfelelően.

Kiterjedt kiegészítő választék

Kávékülönlegességeink legkényelmesebben az eredeti Segafredo csészékben érzik magukat. Kínálunk cukrot, tejszínt, kis „dolcikat”, de ezen felül még teát és forró csokoládét is.

Megbízható és erős partner

35 éve személyesen, gyorsan és egyénileg gondoskodunk magyarországi ügyfeleinkről. 9 fős csapatunk ezen a területen mindig az Ön rendelkezésére áll.

Termelés Ausztriában

Számos kávéspecialitásunk a salzburgi pörkölőüzemünkben készül – természetesen a szigorúan titkos, eredeti olasz recept szerint!

Kávészemektől a csészéig

Mi kiállunk a teljes minőségellenőrzés folyamata mellett: termesztéstől kezdve, a zöld kávé kiválasztásán és a kiváló minőségű speciális pörkölődobos eljáráson át, egészen a csészébe kerülő tökéletes cremáig.

Legmagasabb minőség és a legjobb szolgáltatás

Értékesítési csapatunk kizárólag minősített baristákból áll. Professzionális szolgáltatást és hozzáértő tanácsadást garantálunk.

LEGFRISSEBB HÍREK