CÉGTÖRTÉNET & FILOZÓFIA

A KEZDETEKTŐL ...

A Segafredo terjeszkedése Közép-Európában

A vállalat közép-európai terjeszkedése során fiókokat hoztak létre Ausztriában, Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában, Szlovéniában és Horvátországban. Segafredo Zanetti Hungária Kft. a Segafredo Zanetti SA külföldi leányvállalataként alakult 1993-ban.

Klaszter Közép-Európában

Az immár klaszterben működő Segafredo CE központja Ausztriában, a salzburgi Hallwangban található. Közép-európai kirendeltségeinek központjai pedig Prágában, Pozsonyban, Budapesten, Zágrábban és Ljubljanában találhatók.

„Servizio e qualità” – szolgáltatás és minőség

A Segafredo Zanetti Hungária a vendéglátóipar első számú Espresso-beszállítója és országszerte lát el partnereket itthon. Legfőbb célunk kiváló minőségű terméket kínálni, a minőség garanciájával – kávészemektől egészen a csészéig. Cégünk IFS tanúsítvánnyal rendelkezik, amely szavatolja a márka biztonságát és minőségét.

A Segafredo Zanetti az egyetlen kávébeszállító a világon, amely végigkíséri a teljes termelési ciklust és minőségbiztosítást kínál a zöld kávé termesztésétől a csészébe kerülésig, egyetlen forrásból. Így garantálhatjuk ügyfeleinknek a legmagasabb minőséget.

LEGFRISSEBB HÍREK