A SEGAFREDO TÖRTÉNELMI OLASZ MÁRKAKÉNT SZERZETT ELISMERÉST

27 október 2023

AZ OLASZ VÁLLALKOZÁSOK MINISZTÉRIUMA ÉS A „MADE IN ITALY” A SEGAFREDO-T NEMZETI ÉRDEKŰ TÖRTÉNELMI MÁRKÁNAK ISMERTE EL

 

A Massimo Zanetti Beverage Group tagja, a Segafredo Zanetti felvételt nyert a nemzeti érdekeltségű történelmi márkák nyilvántartásába, amely elismerést az olasz Vállalkozásügyi Minisztérium ítélte oda, és a „Made in Italy” célja a nemzeti területen gyökerező történelmi vállalatok kiválóságának előmozdítása és védelme, legalább ötven évig. Ez a tekintélyes megjelölés lehetővé teszi, hogy a Segafredo kereskedelmi és promóciós tevékenységei során egyesítse logóját a „Nemzeti Érdekelt Történelmi Márka” címmel, igazolva a vállalat történelmi értékét, és hangsúlyozva az igazi olasz Espresso nagyköveteként betöltött szerepét globális szinten.

„Rendkívül büszke vagyok és örülök, hogy a Segafredo a nemzeti érdekű történelmi márkák nyilvántartásának részévé vált. Ez a felismerés konkrét bizonyítéka annak a mély köteléknek, amely a területhez kapcsol bennünket. Ami abban is megmutatkozik, hogy az igazi olasz Espresso ízét, kultúráját és elkészítésének folyamatát szeretnénk terjeszteni az egész világon” – mondta Massimo Zanetti, a Massimo Zanetti Beverage Group elnöke. „Egy gyönyörű, itáliai vállalkozói történet a miénk, amely a hagyományból született, és a további rangos célok elérése visz minket a jövőbe.”

1973 óta a Segafredo Zanetti világszerte meghódította az Espresso szerelmeseinek szívét. Köszönhetően a legmagasabb minőségű termékeinek, amely egy teljesen integrált, belső gyártási ciklus eredménye. A naponta elfogyasztott 50 millió csésze Segafredo mindegyike mély tudásról, a nyersanyagok gondos kiválasztásáról, a gyártás minden fázisában végzett elkötelezettségről, folyamatos kutatásról és innovációról tesz tanúbizonyságot.

LEGFRISSEBB HÍREK