NESPRESSO®* KOMPATIBILIS ALUMÍNIUM KÁVÉKAPSZULÁK

Fedezze fel Nespresso®* gépekkel kompatibilis alumínium kávékapszuláinkat! Négyféle variációban kaphatóak, így minden ízlést tökéletes kielégítenek. Választhat a különböző erősségek közül is, attól függően, hogy Ön épp milyen markáns kávéélményre vágyik.

A 80%-ban újrahasznosított alumíniumból készülő kapszuláink légmentesen zárják le a frissen őrölt kávét: megvédve azt a levegő, a nedvesség és a fény káros hatásaitól. Így egészen az elkészítéséig – a Caffè 100%-ban megőrzi aromáját és frissességét, Ön pedig a tökéletes ízélményt élvezheti.

*A márkajelzés harmadik fél tulajdona, függetlenül a Segafredo Zanetti S.p.A. – Massimo Zanetti Beverage S.p.A. Group-tól.

 

Segafredo-élmények gombnyomásra!

 

CLASSICO
Intenzitás: 10/12
Közepes pörkölés I Kiegyensúlyozott keverék Dél-Amerikából. Gazdag ízek, mézes és karamelles jegyekkel.
 
RISTRETTO
Intenzitás: 11/12
Közepes pörkölés I Dél-Amerikából és Afrikából származó erős és testes ízű kávék keveréke. Pirított kenyér és aromás fűszerek jegyei jelennek meg, amelyek utóízében is megmaradnak.
 
INTENSO
Intenzitás: 12/12
Sötét pörkölés I Telt és hosszan tartó ízek Dél-Amerikából és Afrikából. Telt és lenyűgöző ízvilág, csokoládé és citrusfélék jegyeivel.
 
100 % ARABICA
Intenzitás: 9/12
Világos pörkölés I Kiegyensúlyozott savak, édeskés és aromás íz: Arabica kávék keveréke Dél-Amerikából. Virágos aromájú, ízében kellemes savakat és kakaós jegyeket hordoz.

 

Az alábbi kiszerelésben elérhető:

10 kapszula x 5,1 gramm / csomag

 

Használati utasítás:

A csomagoláson feltüntetett kávégépekkel való elkészítésre ajánlott.