Segafredo Coffee System

A Segafredo Coffee System egy helytakarékos, divatos kávékapszulás megoldás irodák, szállodák (lakosztályok, wellness és szeminárium-helyszínek), butikok és akár privát háztartások számára. A nagyobb „New SZ” vagy a kisebb „Espresso 1”, valamint a professzionális „WE2” gép igény szerint választható. A Segafredo Coffee System segítségével minden ínyenc elkészítheti a kiváló Espresso-t vagy Caffè Lungo-t vastag, mogyoróbarna cremával: Egyszerűen csak válasszon a 6 különböző Segafredo kapszula közül, helyezze a gépbe, nyomja meg a gombot és az il vero espresso italiano már el is készült.

Speciális portafilter segítségével a Segafredo Coffee System kávékapszulái a La San Marco professzionális Espresso-gépeiben is használhatók!

 

ESPRESSO – Egy kiváló minőségű keverék kiegyensúlyozott ízzel, vastag cremával és testes aromával. Az „Espresso” keverék tipikus olasz ízeket képvisel és ideális alap az összes kávéspecialitás elkészítéséhez.

Kiszerelés:

● 1 karton 150 db 6 grammos kapszulát tartalmaz

 

LUNGO – Egy tipikus Caffè Lungo, melynek klasszikus, kiegyensúlyozott ízét, bársonyos, finom crema rétegét a kiváló minőségű kávékeverék adja.

Kiszerelés:

● 1 karton 150 db 6 grammos kapszulát tartalmaz

 

DECAFFEINATO – A természetes módon koffeinmentesített „Decaffeinato” alternatívát jelent azok számára, akik élvezni szeretnék a tipikus Espresso ízét, de koffein nélkül [Koffeintartalom nem haladja meg a 0.10%-ot]

Kiszerelés:

● 1 karton 50 db 6 grammos kapszulát tartalmaz

 

LE ORIGINI PERÚ – Peru fennsíkjairól származó Le Origini Perú aromában gazdag, intenzív kávékeverék, enyhén kakaós ízjegyekkel.

Kiszerelés:

● 1 karton 50 db 6 grammos kapszulát tartalmaz

 

LE ORIGINI BRASILE – A Brasile egy kiegyensúlyozott, finom, testes kávé, zamatos mézes ízjegyekkel párosítva.

Kiszerelés:

● 1 karton 50 db 6 grammos kapszulát tartalmaz

 

LE ORIGINI COSTA RICA – A Le Origini Costa Rica egy trópusi kávé, melyet kiemelkedően friss gyümölcsös zamat, elegáns édes aroma és karakteres íz jellemez.

Kiszerelés:

● 1 karton 50 db 6 grammos kapszulát tartalmaz

 

COFFEE SELECTION – KÍNÁLÓ DOBOZ

Elegáns fém kínáló doboz, kiváló minőségű kávékapszulákkal megtöltve. Tökéletes ajándék ötlet, vagy remek kiegészítés a kávégép mellé. Vendégei így bármikor a pillanatnyi kedvüknek és az adott napszaknak megfelelő élményben részesülhetnek.

A doboz 28 db 6 grammos kapszulát tartalmaz:

● 4 db Espresso

● 3 db Decaffeinato (koffeinmentes)

● 7 db Le Origini Brasile

● 7 db Le Origini Perú

● 7 db Le Origini Costa Rica