Segafredo & Sport – la storia d’amore di 50 anni

10 március 2023

Segafredo & Sport – egy szenzációs szerelmi történet 50 éve!

🚲 50 év közös szenvedély
🏀 50 év lelkesedés
🏎 50 év izgalom
⚽️ 50 év grande amore

A Segafredo Zanetti 50 éve népszerűsít különböző sportokat – Nagy csapatoktól nemzetközi sporteseményeken át, egészen a helyi szövetségekig. Profiktól -akik a csúcson vannak- egészen azokig, akik velünk együtt érnek fel oda.

A márka mindig is kiemelte, hogy a sporton keresztül könnyen közvetíthetőek azok az érzelmek, amelyek minket is mozgatnak minden nap. Ennek jegyében, készítettünk egy lenyűgöző videót, amely bemutatja, hogyan támogatjuk a nagy nemzetközi csapatokat, eseményeket, klubokat, egyesületeket, valamint a profi és amatőr sportolókat szinte minden korosztályban és kategóriában.  A Segafredo számára a sportolók hiteles szenvedélye különösen fontos, és erőfeszítéseinket világszerte nagyra értékelik. Beszélhetünk olyan sportokról, mint foci, kosárlabda, forma-1, atlétika, úszás, golf, jégkorong, box, rögbi, vitorlázás, tenisz, röplabda, kerékpár- vagy akár motorcsónak-versenyzés. Ismerje meg a Segafredo szponzorációs programját és kövesse nyomon, hogy hogyan építjük a márkát az érzelmek és a szenvedély közvetítésével.

Az évek során a sportolók figyelemre méltó bravúrok véghezvitele iránti lelkesedése nemcsak befolyásolta, hanem formálta is a sport iránti odaadásunkat és lelkesedésünket.

👉 GRANDE, grazie mille a tutti! 🙌

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

LEGFRISSEBB HÍREK