Összeállt a Segafredo Zanetti és az AC Milan

17 február 2021

Kezdőrúgás egy briliáns partnerkapcsolatért – Segafredo Zanetti nemrég a legendás AC Milan hivatalos partnere lett.

Két globális játékos egyesíti erejét, hogy kiváló olasz minőséget és szenvedélyt hozzon a világba. A Segafredo Zanetti a Massimo Zanetti Beverage Group-hoz tartozik és a világ egyik legnagyobb kávétermelője, naponta 43 millió csésze elfogyasztott kávéval.

A társaság alapítója, Massimo Zanetti különösen örül az új partnerségnek: „Gyerekkorom óta sportrajongó vagyok. Ez a szenvedély, valamint a sport által közvetített pozitív és társadalmi értékek  mindig is hajtottak. Ezért vagyunk hosszú távon elkötelezett támogatók. A futballnak különleges helye van a szívemben, ahogy az AC Milan-nak is helye van szurkolók millióinak szívében szerte a világon. Számomra ez a kapcsolat az AC Milan-nal olyan, mintha hazatérnék és remélem, hogy hozzájárulhatunk az új sikerekhez, így a múltbeli sikerekre építhetünk.”

Segafredo Zanetti nemcsak szponzora, hanem hivatalos Caffè-partnere is az AC Milan-nak. A játékosok és a rajongók széles választékkal várhatják a Segafredo Zanetti olasz Caffè-különlegességeit a klub vendéglátóhelyein.

Casper Stylsvig (az AC Milan gazdasági vezetője) szintén örül, hogy a Segafredo Zanetti csatlakozott a partnerek családjához és optimista a jövőt illetően: „Mindkét márka profitálni fog ebből a stratégiai partnerségből nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt azáltal, hogy a Rossoneri rajongók millióinak hozza el az innovatív kapcsolódási lehetőséget. ”

Izgalmas meccseket, sok gólt és közös Caffè-pillanatokat várunk az AC Milannal – Andiamo ragazzi!

LEGFRISSEBB HÍREK