LA SAN MARCO – 100 ÉV KIVÁLÓSÁG

02 március 2021

A La San Marco a világ egyik legtradícionálisabb Espresso-gép gyártója, amely idén ünnepli 100. évfordulóját. A Gradisca d’Isonzo-i székhellyel rendelkező vállalat jelentős mértékben járult hozzá a hagyományos Espresso elkészítésének globális sikeréhez és mára a portafilterrel rendelkező kávégépek egyik vezető márkájává lépett elő. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a La San Marco-tól kapszulás gépek, kiváló minőségű kávédarálók, továbbá bárok, éttermek és szállodák számára egyéb professzionális eszközök is érkeznek. A magas minőségű készülékek minden nap emlékeztetnek minket és ügyfeleinket arra, hogy mennyire fontosak a technikai berendezések a tökéletes kávéélményhez.


Technológia és minőség

Az LSM alkalmazottai egy évszázadon át – minden egyes nap azon dolgoztak, hogy továbbfejlesszék a technológiát és ezáltal javítsák a minőséget. Mert küldetésük: hogy Baristáknak és Caffè-ínyenceknek csakis a legjobbat kínálhassák.

Megbízhatóság és dizájn
Az LSM termékek nemcsak megbízhatóak, hanem könnyen is kezelhetőek. A modern dizájn és az összetéveszthetetlen stílus a gépeket minden Espresso Bar vagy kávézó fénypontjává emeli.

Kultúra és rituálé
Az olasz caffè-tradíció és a ‘caffè al bar’: a Barista klasszikus, portafilterrel rendelkező kávégépén való odaadó felkészülése nélkül nem mehetne eseményszámba.


A La San Marco egyesíti az olasz Espresso múltját, jelenét és jövőjét!

Születésnapjára egy újabb lépést tett a jövő felé …
SM-CENTENARIO – a legújabb elektronikus műalkotás elnevezése, amely az elegáns formatervezést ötvözi a legfejlettebb technológiákkal.
Kifejezetten a vállalat 100. évfordulójának tiszteletére fejlesztették ki.

Hamarosan pillantást vethetünk az új LSM CENTENARIO-ra – Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk …

LEGFRISSEBB HÍREK